Menu Sluiten

Diensten

Bij Interstock bieden we een breed scala aan diensten aan om aan uw logistieke en douane-gerelateerde behoeften te voldoen. Hieronder vindt u een overzicht van wat wij voor u kunnen betekenen.

Vernietiging

Bij Interstock bieden we een breed scala aan diensten aan om aan uw logistieke en douane-gerelateerde behoeften te voldoen. Hieronder vindt u een overzicht van wat wij voor u kunnen betekenen:

Vernietiging van Goederen onder Douanetoezicht

Interstock is gespecialiseerd in de veilige en verantwoorde vernietiging van goederen onder douanetoezicht. Dit proces wordt uitgevoerd volgens strikte richtlijnen om ervoor te zorgen dat alles correct wordt afgehandeld. Of het nu gaat om verlaten vracht (abandoned cargo) of veterinaire goederen, wij zorgen ervoor dat de vernietigingen:

  • Veilig en Milieuvriendelijk zijn: Wij zorgen ervoor dat alle goederen op een manier worden vernietigd die het milieu zo min mogelijk belast.
  • In Overeenstemming met Douanevoorschriften zijn: Onze processen voldoen aan alle wettelijke eisen en douaneregels, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de naleving.
  • Discreet en Betrouwbaar zijn: Wij behandelen uw goederen met de grootste zorg en discretie.

Opmaken van GGB-documenten

Bij het regelen van de vernietiging van veterinaire goederen is het verplicht om een GGB (Gemeenschappelijk Gezondheidsdocument van Binnenkomst) op te maken bij de eerste grenscontrolepost.

Bij Interstock kunnen we u hierbij volledig ondersteunen, inclusief het opmaken van de benodigde GGB-documenten.

Deze documenten zijn van cruciaal belang voor de import en export van dierlijke producten en andere gereguleerde goederen. Onze diensten omvatten:

  • Nauwkeurige Documentatie: Wij zorgen voor een nauwkeurige en tijdige opmaak van alle benodigde GGB-documenten, zodat uw zendingen zonder vertraging kunnen worden afgehandeld.
  • Expertise en Advies: Onze experts staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het naleven van alle relevante regelgeving.
  • Efficiënte Afhandeling: Met onze efficiënte processen zorgen wij ervoor dat uw documentatie snel en foutloos wordt afgehandeld.

Bent u op zoek naar een geschikte oplossing voor het vernietigen van partijen zoals (handels)goederen en/of restproducten, dan bent u bij Interstock aan het juiste adres.

Naast het vernietigen van partijen zoals reclamemateriaal, gadgets, kleding, schoeisel of andere voorwerpen, kunt u bij ons ook prima terecht voor het vernietigen van bijvoorbeeld wijnen, fruit, vruchtensappen of andere voedingsmiddelen of voedingsgrondstoffen.

Ook beschikken wij over goedgekeurde technieken voor het vernietigen van bijvoorbeeld machines of machineonderdelen en elektrische of elektronische apparatuur inclusief toebehoren (conform WEEELABEX kwaliteitsstandaard).

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het vernietigen van ADR- en non-ADR-goederen, grondstoffen en producten variërend van 1000 liter containers tot ml-verpakkingen.

Dankzij onze uitstekende contacten bij de douane kunnen wij bovendien garant staan voor een vlotte afhandeling wanneer de producten onder douanetoezicht moeten worden vernietigd. Wij bieden u de mogelijkheid om de afhandeling van uw douanedocumenten door ons te laten verzorgen.

Van de producten die wij voor u vernietigen, ontvangt u een Certificaat van Vernietiging.

Vernietigen van partijen

Interstock is betrouwbaar, discreet en snel, waardoor wij als één van de weinige bedrijven u de absolute garantie kunnen geven dat wij uw duurzame of vertrouwelijke goederen volledig en efficiënt vernietigen. Voor het vernietigen van partijen maken wij onder meer gebruik van hermetisch afgesloten ruimtes die alleen toegankelijk zijn voor onze vaste (gescreende) medewerkers, waarbij uw goederen onder permanent cameratoezicht worden opgeslagen en verwerkt.

Opmaken GGB documenten

Volgt nog…

Diensten

Volgt nog…

Onze transporteurs: