Menu Sluiten

Nieuwe opdracht

Heeft u last van goederen die te lang op de kade staan of in uw douane-entrepot blijven liggen waarvan de kosten enorm oplopen?

Neem dan vandaag nog contact met ons op door het formulier in te vullen. Ons team staat klaar om snel en efficiënt een oplossing op maat te bieden voor al uw logistieke uitdagingen.

Uw tevredenheid is onze prioriteit. Wacht niet langer en laat ons u helpen uw goederenstroom soepel en zonder vertraging te laten verlopen.

Interstock lost op…!


Hoe gaan wij te werk?

Interstock neemt u extra werk uit handen. We komen de goederen, materialen of grondstoffen terstond inventariseren, verzorgen het transport, waarna de container(s) snel en leeg wordt terugbezorgd.

Snelle afhandeling wat afvoer en teruggave lege containers betreft. Tevens staan wij voor een snelle financiele afhandeling. Kernwoorden zijn; betrouwbaar, discreet, langdurige samenwerking, snel handelen, kapitaalkrachtig, en meer dan voldoende op/overslag.

1

Na het indienen van uw opdracht, beoordelen wij de details en de documentatie van de verlaten vracht. Dit omvat het controleren van alle relevante informatie zoals beschrijvingen, containernummers, en locatie. Wij zorgen ervoor dat we een volledig beeld hebben van de situatie en verzamelen alle benodigde informatie.

 

2

Binnen 24 uur na ontvangst van de opdracht ontwikkelen wij een op maat gemaakte oplossing voor de verwerking van de verlaten vracht. Dit omvat het controleren van de douanestatus van de vracht, identificeren van eventuele restricties, en bepalen van de meest geschikte acties die moeten worden ondernomen volgens de geldende regelgeving.

3

Na het ontwikkelen van een oplossing, bereiden wij een gedetailleerde offerte voor. Deze offerte bevat een overzicht van de voorgestelde acties, de bijbehorende kosten, en de tijdlijn voor de uitvoering. Wij zorgen ervoor dat de offerte duidelijk en transparant is, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

4

Na goedkeuring van de offerte door de klant, voeren wij de vereiste acties uit zoals voorgesteld. Dit kan het verplaatsen van de vracht, verkoop bij veiling, of vernietiging omvatten. Wij documenteren elke ondernomen actie en zorgen ervoor dat alle wettelijke vereisten zijn nageleefd. Vervolgens rapporteren wij de afhandeling aan de douane en andere betrokken partijen om het proces af te ronden.

Onze transporteurs: